Balkonska vrata | Beograd

Balkonska vrata

ALU i PVC balkonska vrata

Balkonska vrata

Balkonska vrata su u većini slučajeva slična prozorskim otvorima. Rađena su od istih materijala kao i prozori. Razlika je u dimenziji visine i širine. Ukoliko stranka želi, balkonska vrata mogu imati i aluminijumski prag (slično kao i kod ulaznih vrata) i poseban okov koji omogućava da se vrata zaključavaju poput klasičnih ulaznih vrata. Balkonska vrata mogu imati I mogućnost kontra otvaranja odnosno otvaranja na spolja ali u tom slučaju vrata nemaju mogućnosti kipa.

Balkonska vrata

PVC balkonska vrata se izrađuju od profila koji mogu biti petokomorni ili šestokomorni sa različitim varijacijama stakla kao i od aluminijumskih profila Grčkih proizvođača ALUMINCO i ALUMILL koji mogu biti sa i bez termoprekida. Balkonska vrata se takođe u PVC varijanti rade u standardnoj beloj boji kao i u bojama mahagoni i zlatni hrast koje su sa teksturom drveta,a kod ALU varijante pored bele to su još braon i siva (eloksirana) a takođe postoji i mogućnost plastifikacije u bilo koju boju po RAL karti.


PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.


Naši partneri