INOUTIC

INOUTIC

Prestige

ARCADE – KLASIKA I KVALITET!

Ovaj sistem petokomornih profila ima jednostavan stil i elegantan oblik, sa dubinom profila od 71 mm nudi visok nivo funkcionalnosti prozora, veoma dobru stabilnost i toplotnu izolaciju do 0,77 W/m2K koji se postiže različitom kombinacijom stakla u termopanu. Ovaj profil omogućava građevinarima i arhitektama sa ograničenim budžetom da imaju koristi od visoko kvalitetnog rešenja za savremenu zgradu. Mogucnost visoke toplotne izolacije dodatno štedi energiju i novac. Linije profla ARCADE predstavlaju tehnički dobro rešenje klasičnog dizajna i izuzetno je popularan zbog svog optimalnog odnosa između troškova i koristi. Svojim elegantnim izgledom oni ispunjavaju želje i najzahtevnijih esteta. Sistem ARACDE je dostupan u 2 različita dizajna to sa takozvanim ravnim krilom kao i sa krilom sa polu-ofset okruglom (oblom) verzijom. Ovaj sistem ima dostupna tehnička rešenja za ulazna vrata, različite uglove spajanja, čvrste veze za ukrućenja kod velikih površina itd.Prestige

PRESTIGE – SAVRŠENI BALANS!

Usklađeni dizajn u kombinaciji sa visokim nivoom finkcionalnosti, kao što su odlična zvučna izolacija i veoma dobra toplotna izolacija u potpunosti zadovoljavaju najnovije zahteve regulative za očuvenje energije. Dubinom profila od 76 mm i mogućnošću postizanja toplotne izolacije od 0,69 W/m2k, omogućava različite kombinacije termopana do debljine od 46 mm. Ovaj 6-okomorni profil opremljen je sa dve spoljne gume I jednom srednjom čime je poboljšano dihtovanje. U odnosu na drvene prozore sa jednostrukim stakljenjem sa ovim profilom možemo postići do 40% uštede u toplotnoj energiji I značajno pobolšati zvučnu izolovanost I to do 44db. Ovaj profil je dostupan u širokom spektru boja. Za ovaj profil se takođe mogu dobaviti I aluminijumske obloge koje se pstavljaju sa spoljašnje strane profila I mogu biti plastificirane u bilo koju boju po RAL-u. Ovaj sistem ima dostupna tehnička rešenja za ulazna vrata, različite uglove spajanja, čvrste veze za ukrućenja kod velikih površina itd.


PVC stolarija

Nemačka kompanija INOUTIC – pionir u ekstrudiranju PVC profila koja to radi još od davne 1956. godine i MR PVC SISTEM D.O.O. – 100% srpsko preduzeće sa 14 godina iskustva u proizvodnji PVC prozora i vrata od PVC sistema INOUTIC sa ponosom nude 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.
PVC NEMAČKI SISTEMI IZ INOUTIC PORODICE PROFILA


Naši partneri