Klizni i harmo PVC/Alu sistemi

Klizni i harmo PVC/Alu sistemi

1. Nagibno-klizni sistem – PSK PORTAL

Nagibno-klizni sistem – PSK PORTAL

Najzastupljeniji klizni sistem u Srbiji sa odličnim karakteristikama kako u PVC tako i u aluminijumskim sistemima. Pruža odlično dihtovanje i sigurnost vašeg doma. Poznat je i kao KOMBI-SISTEM.2. Podizno-klizni sistem

Aluminco AL250

Podizno-klizni sistem - Aluminco AL250
Sistem Aluminco AL 250 sa svojim neponovljivim i inovativnim dizajnom pogodan je za široke otvore (do 10m širine). Ispunjava sve zahteve arhitektonskih projekata. Nudi maksimalnu bezbednost uz nosivost do 400kg po krilu.


Podizno-klizni sistem PVC

Podizno-klizni sistem PVC
Pogodan da vašu dnevnu sobu pretvori u svetlu sunčanu baštu. Odlična izolacija Uf=1,3W/m2K.
5-okomorna tehnologija. Velika stabilnost, otpornost od vetra, lakoća upravljanja sa minimalnim naporom. Dostupan u 40 boja.3. Klasični klizni sistemi - Aluminijum

ALUMINCO Al230

ALUMINCO Al230 – Sliding – Inovativni, sofisticirani i bešuman klizni sistem. Služi za zastakljivanje terasa i prostorija kojima nije potrebna velika termika.


ALUMINCO Al200

ALUMINCO Al200 – Thermal sliding – Izuzetno fleksibilan klizni termo-izolacioni sistem. Njegov klizni mehanizam olakšava korišćenje istog. Nosivost do 200kg.


4. Harmonika sistem

Harmonika sistem

Dizajniran i razvijen da obuhvati sve zahteve zatvaranja velikih otvora kako u stambenim tako i u poslovnim prostorima. Može se raditi u aluminijumskim i PVC sistemima. Sva krila mogu biti skupljena u jedan kraj otvora da bi zauzeli što manje prostora. Idealan za transparentnost, harmonično vezujući unutrašnji i spoljašnji prostor.


Klizni sistemi AlumincoPVC stolarija

Nemačka kompanija INOUTIC – pionir u ekstrudiranju PVC profila koja to radi još od davne 1956. godine i MR PVC SISTEM D.O.O. – 100% srpsko preduzeće sa 14 godina iskustva u proizvodnji PVC prozora i vrata od PVC sistema INOUTIC sa ponosom nude 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.
PVC NEMAČKI SISTEMI IZ INOUTIC PORODICE PROFILA


Naši partneri