Da li se PVC stolarija može ponovo farbati?

BLOG

Da li se PVC stolarija može ponovo farbati?

Da li se PVC stolarija može ponovo farbati?

Za farbanjem PVC stolarije nema potrebe. Ona dolazi u beloj boji ili eventualno u drvo dekor varijanti. Bela boja je u osnovi i sam sastav profila je u istoj,  pod uticajem vremenskih prilika kvalitetan profil ne bi trebao da menja boju na šta ozbiljni proizvođači i daju garanciju. Stolarija u drvo dekor varijanti je u osnovi braon boje pa je presvučena folijom u izabranom dekoru.  Na nju se takođe daje garancija od 10 godina od strane dobavljača na zadržavanje prvobitnih karakteristika.

Međutim ukoliko poželite da vaša bela stolarija iz nekog razloga bude druge boje to je moguće izvesti. Na tržištu postoje boje koje su specijalno proizvedene za farbanje PVC stolarije.  Postoji široka paleta boja.  Farbanje se izvodi pištoljem za farbanje ali kad je u pitanju već postavljena PVC stolarija to treba izvesti veoma precizno i pažljivo.  U pitanju je veoma pipav posao i ukoliko nema nekog velikog razloga za to trebalo bi ga izbegavati.  Najbolje ga je odraditi dok prozori nisu instalirani.

Srodne teme (ključne reči)

Komentara (1)

  • Komentari korisnika na PVC i ALU stolariju
    Majstor

    Prvo treba znati da za farbanjem PVC stolarije nema potrebe. Jeftiniji je nabaviti novu stolariju. Ipak, ako poželite da vaša bela stolarija iz nekog razloga bude druge boje postoji rešenje. Na tržištu postoje boje koje su specijalno proizvedene za farbanje PVC stolarije. Postoji široka paleta boja. Farbanje se izvodi pištoljem za farbanje ali kad je u pitanju već postavljena PVC stolarija to treba izvesti veoma precizno i pažljivo. U pitanju je veoma pipav posao i ukoliko nema nekog velikog razloga za to trebalo bi ga izbegavati. Ovaj posao treba treba realizovati pre nego prozori budu instalirani.

    27/May/2017

Želite da komentarišite ovaj blog?

PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.


Naši partneri