Kako izabrati odgovarajuća PVC vrata?

BLOG

Kako izabrati odgovarajuća PVC vrata?

Kako izabrati odgovarajuća PVC vrata?

Da li ćete izabrati PVC vrata, aluminijumska vrata, sigurnosna ili neka druga zavisi od vaših potreba i želja, ali pre svega od položaja na kom se nalaze ta vrata. Ukoliko su vrata stalno izložena vremenskim neprilikama kao što su sneg, kiša ili sunce u tom slučaju je bolje izbeći PVC vrata jer je ovaj materijal ma koliko kvalitetan osetljiv na neprestani utacaj toplog hladnog.

PVC  je u svakom slučaju najbolji toplotni izolator. Ukoliko se ipak odlučite za njega, bićete u dilemi kakva vrata da izaberete. Vrata su jedini element čiji dizajn i izgled možete da birate. Ona oslikavaju karakter i ukus ukućana i vlasnika. Postoji širok spektar ukrasnih panela, stakala različitih boja i dezena kao i kombinacije prečki u vratima koje možete da instalirate.

Ukoliko su u pitanju ulazna vrata u kuću imate izbor kombinacija sa staklima ili bez, ukoliko je u pitanju stan po pravilu se uzimaju puni paneli bez stakla koji takođe mogu biti ukrašeni različitim bordurama.

Sistem zatvaranja vrata zavisi od toga da li su vrata ulazna ili pregradna. Ulazna vrata su okovana sigurnosnim  okovima sa pet tačaka zatvaranja, tri sigurnosne šarke i duplim zaključavanjem. Pregradna vrata imaju manje siguran okov sa zabravljivanjem samo u nivou kvake. Dezeni pregradnih PVC vrata mogu biti različiti a sve zavisno od stila vašeg enterijera.

Srodne teme (ključne reči)

Komentara (0)

Nema komentara. Budite prvi koji komentariše ovaj blog.

Želite da komentarišite ovaj blog?

PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.


Naši partneri