Saznajte sve o PVC stolariji na našem blogu

BLOG

Aluminijumske fasade

Aluminijumske fasade  se najviše koriste kod poslovnih i tržnih centara, banke, kod manjih i većih fabričkih hala, auto-salona i slične objekte, a manje za stambene zgrade i kuće iako i oni nisu isključeni.

Klizni sistemi

Klizni sistemi (koji postoje i kod PVC i kod aluminijumske stolarije) omogućavaju otvaranje velikih površina i povezivanje prostorija sa spoljašnjim prostorom - sa baštom, terasom, verandom, drugom sobom, itd.

Trendovi kod proizvodnje PVC prozora

Timovi stručnjaka i inženenjera neprekidno rade na inovacijima i poboljšanjima PVC prozora, a kao rezultat toga kontinuirano se izbaciju nove generacije PVC prozora koje su znatno naprednije od svojih prethodnika.

Ugradnja PVC vrata

Ukoliko niste sigurni da ste dorasli samostalnoj ugradnji PVC vrata, najbolje je da se sa firmom koja isporučuje opremu dogovorite da oni izvrše i montažu. Malo ćete više platiti, ali zato je odgovornost i garancija njihova. 

Polovna PVC stolarija

Kupci su spremni da žrtvuju kvalitet za jeftinije proizvode, ali postoji mogućnost da se u ovoj trgovini i dobro prođe.

Zamena PVC prozora

Iako možda na papiru ne izgleda tako, zamena prozora nije jednostavna operacija. Najbolje je da se radi u paru ili sa više montera od kojih barem jedan ima nekog iskustva u tome. 

Dizajn PVC stolarije

Ukoliko pažljivo birate proizvođača PVC stolarije, onda ćete naći i onog kome izuzetan dizajn ne isključuje energetsku efikasnost, kvalitet i adekvatnu cenu.

Broj tekstova na sajtu: 93

PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.