Ulazna vrata | Beograd

Ulazna vrata

Ulazna vrata su, gledajući sa stanovišta PVC i alu stolarije, zaštitni znak svakog doma i u zavisnosti od predvidjenog otvora mogu se proizvesti u jednokrilnoj i dvokrilnoj varijanti. PVC vrata mogu biti bela i u bojama drvo dekora (zlatni hrast, orah), a kod aluminijumskih vrata profili se mogu plastificrati u različite boje po RAL karti.

Jednokrilna ALU i PVC vrata

Optimalne dimenzije jednokrilnih vrata su širine od 700 do 1100 mm i visine od 2000 do 2100 mm. Za izgled jednokrilnih ALU i PVC vrata kod nas postoji veliki izbor ukrasnih panela koje takođe možete videti na našem sajtu Ili na sajtovima naših dobavljača, ali ih isto tako možete i sami konstruisati sa dosta varijacija u izgledu koje vam omogućava kombinovanje stakala, lajsni u staklima, belog panela kao i kombinovanje postavki T prečki u istim.

Dvokrilna PVC i ALU vrata

Optimalne dimenzije dvokrilnih vrata su širine od 1200 do 1800 mm sa pomoćnim krilom, i od 1800 do 2000 mm sa mogućnošću dva ista krila. Kao i kod jednokrilnih PVC i ALU vrata i za varijantu dvokrilnih možete izabrati odgovarajući ukrasni panel, ili da ih sami uz našu sugestiju projektujete a naši stručni majstori će Vašu želju i zamisao sprovesti u delo.

 

Ekskluzivna ulazna vrata

Prateći savremene tendencije i sve više zastupljeniji dizajn poslovnih i stambenih objekata, u našu proizvodnju smo uvrstili i izradu aluminijumskih ulaznih vrata sa skrivenim krilima. Ove modele vrata pored kvaliteta odlikuje i elegantan izgled. Odabirom boje, ukrasnog panela, stakla, rukohvata i svih detalja na vratima može se reći da kupac stavlja svoj lični pečat na njih.

Ekskluzivna ulazna vrata se izradjuju od profila Aliplast Genesis 75 – posebno dizajniran sistem ulaznih vrata sa skrivenim krilom, tzv. panelna vrata.
Sistem panelnih vrata ima mogućnost postavljanja klasičnog praga, kao i automatskog praga (prag se automatski podiže i spušta zatvaranjem i otvaranjem vrata). I ovaj sistem ima mogućnost postavke i+ termičkih uložaka za dodatnu izolaciju (ne ulazi u osnovnu opremu).
Aliplast Genesis 75
Aliplast Genesis 75
  Aliplast Genesis 75 tehnicke karakteristike

 

 

Aluminijumska ulazna vrata

Aluminijumska ulazna vrata mogu biti sa i bez termoprekida u zavisnosti da li je termoizolacija neophodan uslov. Ulazna vrata sa termprekidom su vrata koja imaju odličnu termičku izolaciju a u isto vreme ih odlikuje čvrstina I postojanost, te se ona preporučuju kod otvora većih površina i kod onih koja su dobar deo dana izložena uticaju sunčeve toplote. Ulazna vrata bez termoprekida su najčešće namenjena kod ulaza u zgrade gde termoizolacija nije neophodna, a cena je znatno povoljnija. Imaju mogućnost postavke dodatne opreme, kao što su rukohvati, el.slicpleh za povezivanje sa interfonom, automat za samozatvaranje vrata, u zavisnosti od namene. Ista oprema može da se postavlja i na aluminijumska vrata sa termoprekidom, ukoliko objekat zahteva njihovu ugradnju.

Ulazna PVC vrata

Ulazna PVC vrata su napravljena od najkvalitetnih pvc profila otpornih na UV-zračenja, okovana sigurnosnom petozatvornom bravom I velikim odgovarajućim šarkama nosivosti 150 kg po šarci (uglavnom se stavlja 3 šarke po krilu). PVC vrata odlikuje dobra termoizolacija ali se ne preporučuje za mesta koja su dužim delom dana izložena uticaju sunca.

Ulazna PVC vrata

KBE 70 CL ulazna vrata

Ulazna vrata iz ove serije spadaju u seriju ekonomskih profila gde uz povoljnu cenu dobijate značajno kvalitetan proizvod. Profil krila je četvorokomorni ojačan čelikom debljine 2mm, u uglovima krila postoje zavarive spojnice koje daju čvrstinu celom krilu I onemogućavaju “uvijanje” krila, postoji mogućnost dodavanja aluminijimske okapnice na krilu sa dodatnim dihtovanjem koja sprečava produvavanje kao I prodor vode I prljavštine kroz aluminijumski prag

Sistemom 70 CL se garantuje visoka toplotna izolacija koja se dobija uskim profilima i dubinom ugradnje 70 mm. Otpornost na vremenske prilike, propusnost vetra kao i klasa zaptivanja daju sigurnost kod svih vremenskih uslova.

Ulazna vrata se mogu praviti kao jednokrilna ili dvokrilna, u beloj boji kao i u bojama drvo dekora: zlatni hrast (golden oak) I orah (nuss baum). Postoji mogućnost izbora raznih ukrasnih PVC panela.

PVC profili su napravljeni isključivo uz upotrebu stabilizatora, bez olova i mogu se u potpunosti reciklirati.

Za parametre zvučne i toplotne izolacije izabrane kombinacije možete kontaktirate naše prodavce koji će na ovlašćenom program dobavljača izračunati ove vrednosti.

Glavne karakteristike:

  • Dubina ugradnje 70 mm
  • Klasičan, pravolinijski dizajn
  • Paket stakla do 42 mm
  • Veliki izbor boja I dekora
  • Greenline-upotreba stabilizatora bez olova u svežem materijalu
  • Podložno reciklaži

KBE 70 CL ulazna vrata

 

Preuzmi dokument Preuzmite katalog u pdf formatu

 

Schuco LivIng ulazna vrata

Schuco LivIng ulazna vrata

Schuco LivIng je nova generacija PVC profila čiji je dizajn, fleksibilnost i energetska efikasnost sinonim za kvalitet. Sa najsavremenijim sistemom izrade EPDM gume zaptivanja, pruža efikasnu zaštitu od udara vetra i kiše.

Izradjuju se od 7-okomornih profila u debljini od 82mm uz varijante dihtung gume sa tri ili dva nivoa zaptivanja. Vrata sa tri dihtung gume u potpunosti odgovaraju zahtevima izrade pasivnih kuća.

Na spojevima krila se, u sva četiri ćoška unutar ojačanja, postavljaju posebne vrste spojnica koje se vare zajedno sa profilom i dodanto učvršćuju samu konstrukciju krila. Ojačanje unutar profila krila je 2mm debljine. Bela boja profila dolazi u kombinaciji sa sivim gumama, dok su ostale boje i drvo dekor izradjene sa crnim zaptivnim gumama. Uz bela vrata, u standardni okov spadaju bela kvaka i šarke.Schuco LivIng ulazna vrata

* Napomena: Inoksna kvaka i rozetna nisu u standardnoj ponudi, ali se mogu postavljati umesto bele kvake-na zahtev uz doplatu.

Schuco LivIng ulazna vrata

Ono što još karekteriše ovaj sistem je mogućnost izrade vrata sa panelom unutar krila, ali i sa panelom preko krila sa spoljašnje strane vrata, tzv. skrivenim krilom koji vratima daje elegantan izgled.

 

Stručno osoblje u našem salonu može pružiti pomoć pri kreiranju izgleda i nalaženju idealnog rešenja za vaša ulazna vrata.

PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.

Naši partneri