Zašto se odlučiti za PVC stolariju?

Zašto se odlučiti za PVC stolariju?

Što se tiče ekološkog uticaja, PVC stolarija je postigla veoma dobre rezultate u pogledu rešavanja ekoloških problema. Pre svega imaju najveći potencijal u uštedi energije od svih materijala od kojih se izrađuje stolarija danas. Profili od kojih je napravljena PVC stolarija se mogu 100% reciklirati. Tako da uzevši sve to zajedno sa njihovom dugovečnošću i uštedi tokom životnog ciklusa stolarije ovaj materijal je najodrživije rešenje dostupno kada su u pitanju prozori danas.

PVC STOLARIJA izrađena od  SCHUCO profila ima niz prednosti ne samo u ekološkom i energetskom smislu već i sa stanovišta arhitektonskog dizajna.

To je zato što prozori pored svojih praktičnih benefita treba da izgledaju dobro. Savremeni prozori treba da obezbede zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uslova i buke, da budu sigurni u smislu zaštite od provala i obijanja, da obezbede minimum održavanja i laku negu.

Proizvodi izrađeni od ovih profila ispunjavaju sve prethodno navedene zahteve sa optimalanim odnosom između kvaliteta i cene. Kompanija SCHUCO je u rangu vodećih proizvođača kada je u pitanju prerada plastičnih masa.

Dugi niz godina se bave usavršavanjem i preciziranjem visoko kvalitetnih profila za izradu PVC STOLARIJE.