Posao

Posao

MRPVC Sistem

Firma MR PVC SISTEM raspolaže savremenim kapacitetom za izradu PVC i ALU stolarije sa veoma brzom mogućnošću proizvodnje. Ovo nam otvara mogućnost proizvodnje stolarije I komarnika za druge po sistemu Pick and Go. Sve zainteresovane partnere pozivamo da se jave na naše brojeve telefona i zatraže ponudu za odgovarajuće dimenzije i u što kraćem roku ćemo vam dostaviti ponudu za ovaj vid kupovine koji ostavlja dovoljno prostora za zaradu.

Svi zainteresovani distributeri za naš proizvod takođe imaju širom otvorena vrata za saradnju gde se sklapa odgovarajući ugovor o distribuciji i otvara prostor za različite forme kooperacije (samo isporuka, isporuka sa montažom, isporuka sa uzimanjem mera itd.)

Svi zainteresovani pojedinci koji imaju iskustva u ovoj oblasti a smatraju da mogu da poboljšaju poslovanje naše firme, unesu nove ideje i predloge i doprinesu proširenju našeg poslovanja mogu uvek aplicirati za posao tako što će nas kontaktirati ili poslati svoj CV i predloge na našu e-mail adresu: office@mrpvcsistem.rs.