KLIZNI I HARMO ALU SISTEMI

Nagibno-klizni sistem – PSK PORTAL

Nagibno-klizni sistem – PSK PORTAL

Najzastupljeniji klizni sistem u Srbiji sa odličnim karakteristikama kako u PVC tako i u aluminijumskim sistemima. Pruža odlično dihtovanje i sigurnost vašeg doma. Poznat je i kao KOMBI-SISTEM. Izradjuje se u alu profilima Imperial 65 i Genesis 75.

 


Podizno-klizni ALU sistemi

Klizni i podizno-klizni sistem ULTRAGLIDE

aliplast

Klizni i podizno-klizni sistem ULTRAGLIDE

Aliplast Ultraglide je termički izolovan aluminijumski sistem namenjen za projektovanje klasičnih kliznih i podizno-kliznih konstrukcija. Sistem je prilagodjen različitim zahtevima termičke izolacije i estetike. Pogodan je za zatvaranje velikih površina, jer omogućava visine krila do 330cm, odnosno 250kg nosivosti po krilu za klizni sistem ili 450kg za podizno-klizni sistem. Dostupne su verzije sa niskim pragom, kao i rešenja sa uglom od 90°.

Aliplast Ultraglide
Aliplast Ultraglide tehnicke specifikacije
Aliplast Ultraglide
Aliplast Ultraglide
Aliplast Ultraglide

Podizno-klizni ALU sistemi

Podizno-klizni sistem - Alumil S560 SMARTIA

Podizno-klizni sistem – Alumil S560 SMARTIA
Alumil S560 SMARTIA je jedan od robustnijih toplotno izolovanih sistema sa visokim tehničkim performansama i fleksibilnošću. Ovaj aluminijumski sistem je pogodan za zatvaranje većih otvora uz toplotnu izolaciju Uf=2,2-5,9 W/m2K. Minimalna širina preklapanja krila od 49mm obezbedjuje maksimalan prodor prirodne svetlosti. Inoks šine i podizno-klizni mehanizam omogućavaju jednostavno i glatko klizanje krila. Pruža povećanu statičku stabilnost u slučaju teških vremenskih uslova.

Podizno-klizni sistem - Alumil S560 SMARTIA
Podizno-klizni sistem - Alumil S560 SMARTIA
Podizno-klizni sistem - Alumil S560 SMARTIA

Klasični klizni sistemi

Alumil M900 COMFORT

Alumil M900 COMFORT je termički neizolovan sistem. Predstavlja ekonomično rešenje za zastakljivanje malih prostora kao što su terase i prostorije kojima nije potrebna termika. U zavisnosti od širine prostora na koji se ugradjuje može biti izradjen u varijanti od dva ili tri klizna krila (dvošinski ili trošinski profil štoka), sa jednostrukim ili dvostrukim staklom i nosivošću po krilu do 80kg. Dubina krila je 28mm.


Alumil M9200 COMFORT

Alumil M9200 COMFORT je takođe termički neizolovan sistem zaobljenih linija. Pogodan je za zastakljivanje srednjih i većih površina, kao što su tremovi, bašte restorana, hotela kojima ne treba termo izolacija već zaštita od spoljašnjih uticaja kiše, vetra… Može biti izradjen u varijanti od dva ili tri klizna krila sa ograničenom težinom po krilu (do 120kg). Kod ovog profila dubina krila je 38mm.


Alumil S350 SMARTIA

Alumil S350 SMARTIA predstavlja termički izolovan klizni sistem. Moderne ravne linije i minimalno vidljiv ram obezbeđuju povećanje prirodne svetlosti. Elegantan dizajn odgovara zahtevima savremenih arhitektonskih trendova. Izuzetna energetska efikasnost profila doprinosi većoj uštedi objekta. Dubina krila je 35mm, a nosivost po krilu do 180kg.


Harmonika sistem

Harmonika sistem

Dizajniran i razvijen da obuhvati sve zahteve zatvaranja velikih otvora kako u stambenim tako i u poslovnim prostorima. Može se raditi u aluminijumskim i PVC sistemima. Sva krila mogu biti skupljena u jedan kraj otvora da bi zauzeli što manje prostora. Idealan za transparentnost, harmonično vezujući unutrašnji i spoljašnji prostor.

Naši partneri