Aluminijumska stolarija | Beograd

 

Aluminijumska stolarija je proizvod koji je namenjen zastakljivanju velikih površina koje zahtevaju postojanost, čvrstinu, a s druge strane laganu konstrukciju. Elegancija je ono što odlikuje aluminijumsku stolariju i kada se odlučite za nju cena nije ono što treba da bude odlučujući faktor.

Aluminijum je sinonim za finu obradu, preciznost, ekskluzivnost i dobar ukus. Ovde možete birati sisteme s različitim mogućnostima, široku paletu boja i sofisticiranost koja će svakom objektu dati notu luksuza.


Alu stolarija

U izradi aluminijumske stolarije koristimo profile grčkog proizvođača Alumil.

Osnovna podela kod aluminijumske stolarije odnosi se na stolariju sa termičkim mostom tzv. termoprekidom i onu bez njega tzv. hladni aluminijum.

Aluminijumska stolarija sa termoprekidom je namenjena uglavnom za stanove i objekte koji zahtevaju termčku izolovanost.

Hladni aluminijum je namenjen za pregrade, unutrašnu stolariju ili za elemente gde termička izolovanost nije primarna funkcija već čvrstina i postojanost.

SISTEMI SA TERMOPREKIDOM

Alumil M11000 SMARTIA

Alumil M11000 SMARTIAAlumil M11000 SMARTIA je toplotno izolovani aluminijumski profil koji zahvaljujući velikom izboru rešenja i različitom dizajnu profila (ravni, zaobljeni, klasični) ima široku primenu kako za stambene, tako i za poslovne objekte (rešenja za prozore, balkonska i ulazna vrata). Karakteriše ga visoka ušteda zahvaljujući izuzetnoj energetskoj efikasnosti profila. Toplotna izolacija-Uf=2,3-2,9 W/m2K. Dolazi u vidu okretno-nagibnog sistema otvaranja sa unapređenim sistemom sigurnosne zaštite i visokim stepenom zvučne izolacije (do 46 dB). Takodje, ima povećanu statičku stabilnost u težim vremenskim uslovima. Sumirano – visok benefit za nižu cenu.

Alumil M11000 SMARTIA

 

Alumil M11000 SMARTIA

Alumil M11000 SMARTIAAlumil S67 SMARTIA predstavlja najnoviji kompletan okretno–nagibni sistem koji kombinuje izvanrednu toplotnu izolaciju sa visokom fleksibilnošću i izuzetnim izgledom. Dostupan u ravnom i zaobljenom dizajnu. Obezbedjuje visok nivo vodonepropusnosti sa 3 nivoa EPDM zaptivki. Toplotna izolacija (Uf od 1,5 W/m2K) se pojačava sa 30mm poliamidom sa staklenim vlaknima i PE izolacionom penom. Poseduje specijalna rešenja za hotele, kao i posebno dizajniran niski prag (za osobe sa posebnim potrebama i decu) uz nivo protivprovalne zaštite RC3. Sve zajedno-veoma dobar spoj cene i kvaliteta.

Alumil M11000 SMARTIA

 

SISTEMI BEZ TERMIČKOG PREKIDA


Alumil M9400 COMFORT

Alumil M9400 COMFORTAlumil M9400 COMFORT je jedan od najkompletnijih aluminijumskih hladnih sistema za prozore i vrata. Najširu primenu ima za poslovne objekte, unutrašnje fiksne pregrade i pregradna vrata. Pogodan je za zatvaranje velikih pozicija. Pruža savršenu estetsku sliku kako na novim tako i u restauraciji postojećih objekata.

Alumil M9400 COMFORT


PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.

Naši partneri