Aluminijumska stolarija | Beograd

 

Aluminijumska stolarija je proizvod koji je namenjen zastakljivanju velikih površina koje zahtevaju postojanost, čvrstinu, a s druge strane laganu konstrukciju. Elegancija je ono što odlikuje aluminijumsku stolariju i kada se odlučite za nju cena nije ono što treba da bude odlučujući faktor.

Aluminijum je sinonim za finu obradu, preciznost, ekskluzivnost i dobar ukus. Ovde možete birati sisteme s različitim mogućnostima, široku paletu boja i sofisticiranost koja će svakom objektu dati notu luksuza.


Alu stolarija

U izradi aluminijumske stolarije koristimo profile belgijskog proizvođača Aliplast.

Osnovna podela kod aluminijumske stolarije odnosi se na stolariju sa termičkim mostom tzv. termoprekidom i onu bez njega tzv. hladni aluminijum.

Aluminijumska stolarija sa termoprekidom je namenjena uglavnom za stanove i objekte koji zahtevaju termčku izolovanost.

Hladni aluminijum je namenjen za pregrade, unutrašnu stolariju ili za elemente gde termička izolovanost nije primarna funkcija već čvrstina i postojanost.

SISTEMI SA TERMOPREKIDOM

aliplast
Aliplast-Imperial

Aliplast ImperialAliplast Imperial je sistem sa termickim prekidom namenjen za izradu prozora, vrata i konstrukcija čiji su parametri u pogledu termičke izolacije i konstruktivne otpornosti visoki. Ovaj sistem je pogodan za sve estetski zahtevne projekte. Poseduje mogućnost implementacije u fasadne sisteme. Podrzava različite tipova stakljenja: od jednostrukog do termopaketa debljine 45mm. Termička izolacija Uf ide od 1,57 W/m2K.

Aliplast Imperial

Dodatna izolacija se može postići primenom specijalnih uložaka postavljenih izmedju termičkih pregrada i izmedju stakla (IP i+).
Aliplast Imperial
Aliplast Imperial

Aliplast Genesis 75

Aliplast Genesis 75 predstavlja moderan aluminijumski sistem za prozore i vrata. Velikim izborom tehničkih rešenja omogućava projektovanje konstrukcija sa visokim stepenom funkcionalnosti. Pogodan je kako za za stambene, tako i za poslovne, javne objekte.

Genesis 75 sistem koristi inovativne izolacione materijale, osim klasične centralne gume poseduje dodatne komponente koje omogućavaju odlično zaptivanje i sprečavaju prolaz vode i vazduha.
Kao i kod ostalih termički izolovanih Aliplast sistema dodatna termo izolacija se moze postići primenom specijalnih uložaka postavljenih izmedju termičkih pregrada i izmedju stakla (Genesis 75 i+). Sa ovim dodacima Uf termička vrednost iznosi od 0,84 W/m2K. I+ ne dolazi u osnovnoj varijanti Genesis 75, već predstavljaju dodatnu opremu.

Tahnicke karakteristike Aliplast Genesis 75
Aliplast Genesis 75

Aliplast Genesis 75
Aliplast Genesis 75
Aliplast Genesis 75 ima posebno dizajniran sistem ulaznih vrata sa skrivenim krilom-panelna vrata. Sistem panelnih vrata ima mogućnost postavljanja klasičnog praga, kao i automatskog praga (prag se automatski podiže i spušta zatvaranjem i otvaranjem vrata). I ovaj sistem ima mogućnost postavke i+ termičkih uložaka za dodatnu izolaciju (ne ulazi u osnovnu opremu).
Aliplast Genesis panel vrata 75

SISTEMI BEZ TERMIČKOG PREKIDA

aliplast
Aliplast Econoline

Aliplast Econoline je sistem namenjen za izradu vrata i prozora bez termičke izolacije. Omogućava lako projektovanje trajnih i funkcionalnih konstrukcija. Pogodan je za zatvaranje velikih površina kod novoizgradjenih objekata i kod restauracije starih. Sistem je kompatabilan sa drugim Aliplast sistemima.

Tahnicke karakteristike Aliplast Econoline


SISTEMI SA TERMIČKIM PREKIDOM

 

Alumil M11000 SMARTIA

Alumil M11000 SMARTIAAlumil M11000 SMARTIA je toplotno izolovani aluminijumski profil koji zahvaljujući velikom izboru rešenja i različitom dizajnu profila (ravni, zaobljeni, klasični) ima široku primenu kako za stambene, tako i za poslovne objekte (rešenja za prozore, balkonska i ulazna vrata). Karakteriše ga visoka ušteda zahvaljujući izuzetnoj energetskoj efikasnosti profila. Toplotna izolacija-Uf=2,3-2,9 W/m2K. Dolazi u vidu okretno-nagibnog sistema otvaranja sa unapređenim sistemom sigurnosne zaštite i visokim stepenom zvučne izolacije (do 46 dB). Takodje, ima povećanu statičku stabilnost u težim vremenskim uslovima. Sumirano – visok benefit za nižu cenu.

Alumil M11000 SMARTIA

 

Alumil M11000 SMARTIA

Alumil M11000 SMARTIAAlumil S67 SMARTIA predstavlja najnoviji kompletan okretno–nagibni sistem koji kombinuje izvanrednu toplotnu izolaciju sa visokom fleksibilnošću i izuzetnim izgledom. Dostupan u ravnom i zaobljenom dizajnu. Obezbedjuje visok nivo vodonepropusnosti sa 3 nivoa EPDM zaptivki. Toplotna izolacija (Uf od 1,5 W/m2K) se pojačava sa 30mm poliamidom sa staklenim vlaknima i PE izolacionom penom. Poseduje specijalna rešenja za hotele, kao i posebno dizajniran niski prag (za osobe sa posebnim potrebama i decu) uz nivo protivprovalne zaštite RC3. Sve zajedno-veoma dobar spoj cene i kvaliteta.

Alumil M11000 SMARTIA

 

SISTEMI BEZ TERMIČKOG PREKIDA


Alumil M9400 COMFORT

Alumil M9400 COMFORTAlumil M9400 COMFORT je jedan od najkompletnijih aluminijumskih hladnih sistema za prozore i vrata. Najširu primenu ima za poslovne objekte, unutrašnje fiksne pregrade i pregradna vrata. Pogodan je za zatvaranje velikih pozicija. Pruža savršenu estetsku sliku kako na novim tako i u restauraciji postojećih objekata.

Alumil M9400 COMFORT


PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.

Naši partneri