KLIZNI I HARMO PVC SISTEMI

Nagibno-klizni sistem – PSK PORTAL

Nagibno-klizni sistem – PSK PORTAL

Najzastupljeniji klizni sistem u Srbiji sa odličnim karakteristikama kako u PVC tako i u aluminijumskim sistemima. Pruža odlično dihtovanje i sigurnost vašeg doma. Poznat je i kao KOMBI-SISTEM. Može se izradjivati u 6-okomornim KBE i 7-okomornim SCHUCO profilima.

 


Podizno-klizni sistem PVC – KBE PremiDoor 76

Podizno-klizni sistem PVC - KBE PremiDoor 76

Podizno-klizni sistem PVC – KBE PremiDoor 76 – pogodan da vašu dnevnu sobu pretvori u svetlu sunčanu baštu. Odlična izolacija Uf=1,4W/m2K. Velika stabilnost, otpornost od vetra, lakoća upravljanja sa minimalnim naporom. Pojedinačni elementi sistema PremiDoor 76 se mogu proizvesti do 2,60m visine i do maksimalne širine od 6,50m. Impresivnih 16,9m2 po elementu. Dostupan je u standardnoj beloj boji, kao i u drugim nijansama i drvo dekoru koje se izradjuju na zahtev kupca.

PremiDoor

PremiDoor sistem može parirati savremenim aluminijumskim sistemima postavkom aluminijumske obloge sa spoljašnje strane uz isti vizuelni efekat, ali sa boljim U vrednostima od alu stolarije. Ovaj sistem nosi naziv PremiDoor 76 AluClip i može se praviti u maksimalnoj visini od 2,40m i sirini od 6,50m. Predstavlja odličan izbor u situacijama gde spoljašnjost objekta zahteva određeni izgled, jer je alu oblogu moguće plastificirati u velikom broju tonova po Ral karti.

PremiDoor 76 AluClip
PremiDoor 76 AluClip u beloj boji sa antracit alu oblogom

Klasični klizni sistemi

KBE PREMILINE

KBE PREMILINE je klizni sistem koji karakteriše tiho rukovanje. Pogodan je za zastakljivanje terasa, unutrašnje pregradjivanje prostorija. Sa visokim nivoom statičnosti konstrukcije pruža i visok stepen sigurnosti. Može se praviti u kombinaciji sa fiksnim nadsvetlima. Ovaj sistem ima dihtovanje na četkice i primenjuje se na objektima gde termika nije presudan faktor.


Harmonika sistem

Harmonika sistem

Dizajniran i razvijen da obuhvati sve zahteve zatvaranja velikih otvora kako u stambenim tako i u poslovnim prostorima. Može se raditi u aluminijumskim i PVC sistemima. Sva krila mogu biti skupljena u jedan kraj otvora da bi zauzeli što manje prostora. Idealan za transparentnost, harmonično vezujući unutrašnji i spoljašnji prostor.

Naši partneri