PVC stolarija MR PVC Sistema Beograd

PVC STOLARIJA predstavlja više od polovine montirane stolarije u Nemačkoj, a to pre svega zbog njene energetske efikasnosti, lake nege, visokog kvaliteta i dugovečnosti. Za ovaj materijal su dugo bile vezane predrasude u vezi svog kvaliteta i štetnog ekološkog i zdravstvenog uticaja. U današnje vreme je situacija drugačija jer je plastika a naročito PVC jedan od najrasprostranjenijih i najvažniih materijala današnjice, koji se koristi u svim segmentima naših života počev od prehrambene pa do automobilske industrije.


Gotovinski popust od 15% na SCHUCO PVC stolariju (roletne i komarnike).

– izaberite našu najbližu poslovnicu –

Marka Nikolića 9, Robna kuća Kej I sprat,
11080 Zemun
0113160203

Vojačka 36-38, Batajnica,
Zemun, Beograd
0118482552


Zašto pvc stolarija

Što se tiče ekološkog uticaja, PVC stolarija je postigla veoma dobre rezultate u pogledu rešavanja ekoloških problema. Pre svega imaju najveći potencijal u uštedi energije od svih materijala od kojih se izrađuje stolarija danas. Profili od kojih je napravljena PVC stolarija se mogu 100% reciklirati. Tako da uzevši sve to zajedno sa njihovom dugovečnošću i uštedi tokom životnog ciklusa stolarije ovaj materijal je najodrživije rešenje dostupno kada su u pitanju prozori danas.

PVC STOLARIJA izrađena od KBE i SCHUCO profila ima niz prednosti ne samo u ekološkom i energetskom smislu već i sa stanovišta arhitektonskog dizajna.

To je zato što prozori pored svojih praktičnih benefita treba da izgledaju dobro. Savremeni prozori treba da obezbede zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uslova i buke, da budu sigurni u smislu zaštite od provala i obijanja, da obezbede minimum održavanja i laku negu.

Proizvodi izrađeni od ovih profila ispunjavaju sve prethodno navedene zahteve sa optimalanim odnosom između kvaliteta i cene. Kompanije KBE i SCHUCO su u rangu vodećih proizvođača kada je u pitanju prerada plastičnih masa.

Dugi niz godina se bave usavršavanjem i preciziranjem visoko kvalitetnih profila za izradu PVC STOLARIJE.

Koje su prednosti PVC prozora:

  • PVC profili igraju ključnu ulogu u uštedi energije i toplotne izolacije. PVC PROFILI u odnosu na aluminijumske ili drvene profile imaju bolje izolacione vrednosti naročito u kombinaciji sa troslojnim staklom.
  • Prozori od pvc materijala nude značajne troškovne prednosti u odnosu na drvo (kvalitetno) koj je skuplje 20-30% ili aluminijum koji je skuplji i do 60% u odnosu na PVC. Pored prvobitne uštede prozori od ovog materijala mogu da traju i do 50 godina ušteda za buduće troškove je očigledna.
  • PVC PROZORI se lako održavaju u odnosu na drvo koje je neophodno svakih 5 godina lakirati i menjati git na staklima ovde je dovoljno pranje sa deterdžentom za posuđe, zahvaljujući PVC granulatu od kojih su napravljeni profili a koji je otporan na razne spoljne i vremenske uticaje.
  • Oni su izuzetno izdržljivi te njihov vek uz primereno održavanje i pravilno korišćenje može biti do 50 godina, te predstavljaju dugoročnu investiciju u imovinu.
  • Takodje, imaju izuzetan ekološki uticaj jer su 100% podložni reciklaži te time dovode do uštede 40% svih rezervi nafte i gasa u svetu koji se koriste za grejanje ili hlađenje stambenih objekata. Takođe, pri samoj proizvodnji profila dolazi do minimalnog zagađenja okoline i zahtevaju mnogo manje energije.

Pvc stolarija je glavni proizvod. Ukoliko niste sigurni koji profil je za vas najbolji izbor i na koji način da najlakše zamenite dotrajalu stolariju pozovite nas. Činjenica da sarađujemo sa vodećim nemačkim kompanijama u nabavci profila ukazuje da nam je kvalitet na prvom mestu.

Kako da najbrže nabavite novu stolariju?

Najlakše i najbrže ćete zameniti stare prozore i vrata tako što ćete da nas kontaktirate. Naši stručni radnici će da u saradnji sa vama urade predmer potrebnih radova i predlože najbolju varijantu za vas.

Izrada pvc stolarije je složen proces i mi želimo u narednih par slika iz našeg proizvodnog pogona da vam približimo taj postupak po fazama.

PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.

Naši partneri