PVC stolarija – MR PVC Sistem – Beograd

PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 5 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.

Prodaja PVC stolarije obuhvata različite kanale i strategije prodaje kako bismo naše proizvode plasirali na tržište i zadovoljili sve potrebe naših kupaca.

MR PVC prodaje PVC stolariju na nekoliko načina:

Direktna prodaja PVC stolarije

MR PVC svoje proizvode prodaje putem svojih prodajnih mesta ili prodajnih timova. Bilo da ste za našu PVC stolariju zainteresovani kao fizičko lice ili kao firma, uvek nas možete kontaktirati i dogovoriti sastanak na kome ćete dobiti sve informacije koje su vam potrebne.

Prodaja PVC stolarije investitorima

Prodaja PVC stolarije koju proizvodi MRPVC u najvećem broju slučajeva se obavlja između naših predstavnika prodaje i investitora. Kvalitet PVC stolarije koju proizvodimo i konkurentna cena na domaćem tržištu, razlozi su za našu saradnju sa sve većim brojem investitora u Beogradu i celoj Srbiji.

PVC stolarija za građevinska preduzeća

MRPVC, u oblasti prodaje PVC stolarije sarađuje i sa građevinskim preduzećima koja ugrađuju prozore i vrata u nove ili postojeće objekte. Naša proizvodnja PVC stolarije omogućava nesmetano snabdevanje građevinskih preduzeća za projekte stanogradnje, renoviranja ili komercijalne izgradnje.

Ključnu ulogu u prodaji PVC stolarije i nastavku saradnje sa našim partnerima igraju naša pouzdanost, poštovanje rokova, kvalitet i niska cena PVC stolarije.

U kombinaciji svih ovih faktora, uz dodatak ljubaznog osoblja koje je tu za sva pitanja od važnosti, naša prodaja dostiže nove rekorde, a spektar potencijalnih kupaca, kako fizičkih lica, tako i firmi, stalno se širi. Zahvalni smo svim našim partnerima i kupcima na preporukama u vezi kvaliteta i naše PVC stolarije.

 

Naši partneri