PVC stolarija | MR SWISS LINE – STANDARD

MR SWISS LINE – STANDARD

KÖMMERLING 76 sistem srednje zaptivke  nudi Vam sve prednosti modernih prozora. Sistem srednjeg zaptivanja sa šest komora i dubinom ugradnje od 76 mm ističe se svojim modernim dizajnom i savršenim proporcijama profila, kao i svojom funkcijom, građom ,vrednostima izolacije, kao i zaštitom životne sredine i održavanjem vrednosti. Konstrukcija KÖMMERLING 76 srednje zaptivke je tako inovativna, da se može koristiti moderno troslojno zastakljivanje ili specijalna funkcionalna stakla debljine do 48 mm. Zahvaljujući raznim tehnikama pričvršćivanja, profesionalna ugradnja je brza, čista i bez velikih napora. Pomoću KÖMMERLING 76 srednje zaptivke,zamena starih prozora novim modernijim prozorima je sada takođe jako jednostavna.

Već u standardnoj verziji, sistem ispunjava zahteve za niskoenergetske kuće – Uf vrednost = 1,0 W / (m²K). Ukupna konstrukcija znatno povećava toplotnu i zvučnu izolaciju,  tako da možete da poboljšate kvalitet života, ekonomije i sigurnosti.

Izaberite sami oblik i boju, koju želite. Veliki izbor profila, u dve ravni i sa polu-smaknutim krilom, kao i različite površine za obradu nude brojne mogućnosti. Profili mogu da budu bele boje, sa folijom u strukturi drveta, obične ili metalik boje, ili dekor folija može da bude jednostrana, sa spoljašnje ili unutrašnje strane, ili dvostrana – sa obe strane profila. KÖMMERLING 76 je takođe dostupan u 22 dodatne boje sa novom, inovativnom površinskom tehnologijom proCoverTec.

Ovaj sistem važi za uzor i u ekološkom pogledu. Kao prvi svetski važan proizvođač, brend KÖMMERLING , u proizvodnji profila, koristi reciklirane materijale u svežem PVCu,i to isključivo bezolovni PVC  sa “zelenim” stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka. Ovo takođe, kupcima KÖMMERLING proizvoda, daje svest o očuvanju životne sredine.

Glavne karakteristike:

  • Ušteda visokih troškova i potrošnje energije, zahvaljujući novom 76 mm sistemu visoke izolacije – Uf vrednost = 1,0 W / (m²K) već u standardnoj verziji.
  • Povećanje kvaliteta života pomoću savršene zaštite od buke.
  • Više sigurnosti zahvaljujući integrisanoj zaštiti od provale
  • Lako se održava zahvaljujući snažnim površinama, koje su otporne na vremenske uslove
  • Stabilna vrednost zahvaljujući dugotrajnom i najvišem kvalitetu
  • Visoka komfornost rada i pouzdana funkcionalnost zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji
  • Svi PVC profili su, u svežem materijalu, proizvedeni isključivo od bezolovnih stabilizatora, na bazi kalcijuma i cinka.

 

Uz višekomorne profile, kvalitetan prozor odlikuju još pouzdan okov i staklo. MR PVC SISTEM u proizvodnji svojih prozora koristi okov renomiranog nemačkog proizvođača Winkhaus activPilot – nova generaciju okova prilagodjena savremenim zahtevima stanovanja. Omogućava lako rukovanje, dobro dihtovanje prozora, mogućnost redovnog provetravanja i što je najbitnije protivprovalnu zaštitu.

Više informacija o okovu možete pronaći na našoj stranici: https://www.mrpvcsistem.rs/okov.

Staklo je element u izradi prozora koji zauzima najveću površinu i samim tim ima najveći uticaj na toplotnu i zvučnu izolaciju stolarije.

Detaljnije informacije o termičkim karakteristikama stakla su dostupne na stranici: https://www.mrpvcsistem.rs/staklo

PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.

Naši partneri