Ulazna PVC vrata

Ulazna PVC vrata

Ulazna PVC vrata su napravljena od najkvalitetnih pvc profila otpornih na UV-zračenja, okovana sigurnosnom petozatvornom bravom I velikim odgovarajućim šarkama nosivosti 150 kg po šarci (uglavnom se stavlja 3 šarke po krilu). PVC vrata odlikuje dobra termoizolacija ali se ne preporučuje za mesta koja su dužim delom dana izložena uticaju sunca.

Ulazna PVC vrata

SCHUCO CT70 ulazna vrata

Ulazna vrata iz ove serije spadaju u seriju ekonomskih profila gde uz povoljnu cenu dobijate značajno kvalitetan proizvod. Profil krila je petkomorni ojačan čelikom, u uglovima krila postoje zavarive spojnice koje daju čvrstinu celom krilu I onemogućavaju “uvijanje” krila, postoji mogućnost dodavanja aluminijimske okapnice na krilu sa dodatnim dihtovanjem koja sprečava produvavanje kao I prodor vode I prljavštine kroz aluminijumski prag

Sistemom 70 CL se garantuje visoka toplotna izolacija koja se dobija uskim profilima i dubinom ugradnje 70 mm. Otpornost na vremenske prilike, propusnost vetra kao i klasa zaptivanja daju sigurnost kod svih vremenskih uslova.

Ulazna vrata se mogu praviti kao jednokrilna ili dvokrilna, u beloj boji kao i u bojama drvo dekora: zlatni hrast (golden oak) I orah (nuss baum). Postoji mogućnost izbora raznih ukrasnih PVC panela.

Za parametre zvučne i toplotne izolacije izabrane kombinacije možete kontaktirate naše prodavce koji će na ovlašćenom program dobavljača izračunati ove vrednosti.

Glavne karakteristike:

  • Dubina ugradnje 70 mm
  • Klasičan, pravolinijski dizajn
  • Paket stakla do 42 mm

KBE 70 CL ulazna vrata

 

Preuzmi dokument Preuzmite katalog u pdf formatu

 

Schuco LivIng ulazna vrata

Schuco LivIng ulazna vrata

Schuco LivIng je nova generacija PVC profila čiji je dizajn, fleksibilnost i energetska efikasnost sinonim za kvalitet. Sa najsavremenijim sistemom izrade EPDM gume zaptivanja, pruža efikasnu zaštitu od udara vetra i kiše.

Izradjuju se od 7-okomornih profila u debljini od 82mm uz varijante dihtung gume sa tri ili dva nivoa zaptivanja. Vrata sa tri dihtung gume u potpunosti odgovaraju zahtevima izrade pasivnih kuća.

Na spojevima krila se, u sva četiri ćoška unutar ojačanja, postavljaju posebne vrste spojnica koje se vare zajedno sa profilom i dodanto učvršćuju samu konstrukciju krila. Ojačanje unutar profila krila je 2mm debljine. Bela boja profila dolazi u kombinaciji sa sivim gumama, dok su ostale boje i drvo dekor izradjene sa crnim zaptivnim gumama. Uz bela vrata, u standardni okov spadaju bela kvaka i šarke.Schuco LivIng ulazna vrata

* Napomena: Inoksna kvaka i rozetna nisu u standardnoj ponudi, ali se mogu postavljati umesto bele kvake-na zahtev uz doplatu.

Schuco LivIng ulazna vrata

Ono što još karekteriše ovaj sistem je mogućnost izrade vrata sa panelom unutar krila, ali i sa panelom preko krila sa spoljašnje strane vrata, tzv. skrivenim krilom koji vratima daje elegantan izgled.

 

Stručno osoblje u našem salonu može pružiti pomoć pri kreiranju izgleda i nalaženju idealnog rešenja za vaša ulazna vrata.

PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.

Naši partneri