MR EXKLUZIV PROZOR

 

MR EXKLUZIV PROZOR – SAVRŠENI BALANS!

Schuco living 82 – 7 komora

Schuco living 82 – 7 komora

Brend Schuco je jedan od najpoznatijih svetskih brendova kada je u pitanju stolarija. Oni predstavljaju pionire u aluminijumskoj stolariji, a kod pvc stolarije nastavljaju da se drže zahtevanog kvaliteta I jedna su od fabrika koje predstavljaju sinonim za nemačku privredu.

Schuco living 7-komorni PVC prozori I vrata, postavljaju nove standarde u pogledu udobnosti, sigurnosti, energetske efikasnosti kao i dizajna. Profil Schuco Living 82 sa dubinom ugradnje od 82 mm zadovoljava standarde za pasivne kuće. Sa najsavremenijim sistemom izrade EPDM gume zaptivanja, pruža efikasnu zaštitu od udara vetra, kiše i buke.

Profil Schuco Living 82 se izrađuje u preseku od 7 komora sa dva nivoa zaptivanja. Ovi PVC profili su isključivo : “Made in Germany” što garantuje kvalitet, kao I mogućnost postizanja nivoa sigurnosti klase RC 2 na neželjene pokušaje provala.

Glavne karakteristike:

  • 7-komorni profil sa dubinom ugradnje od 82 mm, pruža odličnu toplotnu izolaciju
  • Koeficijent prolaza toplote Uf 1,0 W/(m²K)
  • Debljina stakla od 24 mm do 52 mm
  • Visok kvalitet EPDM dihtunga – dve dihtung gume
  • Povećana dubina ugradnje osigurava veću sigurnost I štiti od provale
  • Ispunjava uslove instituta IFT Rosenheim u oblasti pasivne gradnje
  • Završna obrada Schuco AutomotiveFinish
Uz višekomorne profile, kvalitetan prozor odlikuju još pouzdan okov i staklo.MR PVC SISTEM u proizvodnji svojih prozora koristi okov renomiranog nemačkog proizvođača Winkhaus – nova generaciju okova prilagodjena savremenim zahtevima stanovanja. Omogućava lako rukovanje, dobro dihtovanje prozora, mogućnost redovnog provetravanja i što je najbitnije protivprovalnu zaštitu.

Više informacija o okovu možete pronaći na našoj stranici: https://www.mrpvcsistem.rs/okov.

Staklo je element u izradi prozora koji zauzima najveću površinu i samim tim ima najveći uticaj na toplotnu i zvučnu izolaciju stolarije.

Detaljnije informacije o termičkim karakteristikama stakla su dostupne na stranici: https://www.mrpvcsistem.rs/staklo

Preuzmi dokument Preuzmite katalog u pdf formatu

PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.

Naši partneri