Ulazna vrata | Beograd

Ulazna vrata

Ulazna ALU i PVC vrata

Ulazna vrata

Ulazna PVC vrata su napravljena od najkvalitetnih petokomornih profila INOUTIC, otpornih na UV-zračenja okovana sigurnosnom petozatvornom bravom sa tri Dr.Hann šarke. PVC vrata odlikuje dobra termoizolacija ali se ne preporučuje za mest koja su dužim delom dana izložena uticaju sunca.

Aluminijumska ulazna vrata mogu biti sa i bez termoprekida u zavisnosti da li je termoizolacija neophodan uslov. Ulazna vrata a termprekidom su vrata koja imaju odličnu termičku izolaciju a u isto vreme ih odlikuje čvrstina I postojanost te se ona preporučuju kod otvora većih površina i kod onih koja su dobar deo dana izložena uticaju sunčeve toplote. Ulazna vrata bez termoprekida su najčešće namenjena kod ulaza u zgrade gde termoizolacija nije neophodna a cena je znatno povoljnija.

Ulazna vrata proizvode se u jednokrilnoj i dvokrilnoj varijanti. Kod PVCvrata ona mou biti bela i u različitim bojama drvo dekora (mahagoni, hrast, orah) a kod aluminijumskih vrata profili se mogu plastificrati u različite boje po RAL karti.

Ulazna vrata

Jednokrilna ALU i PVC vrata

Optimalne dimenzije jednokrilnih vrata su širine od 700 do 1100 mm i visine od 2000 do 2100 mm. Za izgled jednokrilnih ALU i PVC vrata kod nas postoji veliki izbor ukrasnih panela koje takođe možete videti na našem sajtu Ili na sajtovima naših dobavljača, ali ih isto tako možete i sami konstruisati sa dosta varijacija u izgledu koje vam omogućava kombinovanje stakala, lajsni u staklima, belog panela kao i kombinovanje postavki T prečki u istim.

Dvokrilna PVC i ALU vrata

Optimalne dimenzije dvokrilnih vrata su širine od 1200 do 1800 mm sa pomoćnim krilom, i od 1800 do 2000 mm sa mogućnošću dva ista krila. Kao i kod jednokrilnih PVC i ALU vrata i za varijantu dvokrilnih možete izabrati odgovarajući ukrasni panel, ili da ih sami uz našu sugestiju projektujete a naši stručni majstori će Vašu želju i zamisao sprovesti u delo.PVC stolarija

Nemačka kompanija INOUTIC – pionir u ekstrudiranju PVC profila koja to radi još od davne 1956. godine i MR PVC SISTEM D.O.O. – 100% srpsko preduzeće sa 14 godina iskustva u proizvodnji PVC prozora i vrata od PVC sistema INOUTIC sa ponosom nude 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.
PVC NEMAČKI SISTEMI IZ INOUTIC PORODICE PROFILA


Naši partneri