Pvc prozori | Beograd

Pvc prozori

Proizvodnja i ugradnja PVC prozora

Pvc prozori zgrada

Pvc prozori su postali vodeći elementi u građevinarstvu kada je u pitanju zamena stolarije.
Ove proizvode karakterišu:

  • lako održavanje
  • povoljna cena
  • i što je najbitnije dobra termoizolacija

Mogu se proizvoditi po narudžbini i želji kupca. Naši proizvodni kapaciteti mogu zadovljiti najširi krug korisnika te tako možem proizvesti dvokrilni, jednokrilni, lučni i prozori različitih oblika koji će zadovoljiti sve zahteve. Postoje različita rešenja I načina otvaranja obrtno, obrtno kipno, klizno ili bez ikakvog otvaranja.

Pvc prozori obezbeđuju odlično dihtovanje te se usled toga može pojaviti problem kondenzacije u prostorijama koje se ne luftiraju redovno, što se mora naglasiti kupcima pre samog instaliranja prozora.

Posebna prednost ovih materijala je da značajno utiču na poboljšanje energetske efikasnosti objekta što se još može i dodatno poboljšati instaliranjem različitih vrsta stakala koja povećavaju termoizolaciju. Najčešće se preporučuju stakla sa niskoemisionim filmom (LOW.E) ili troslojna stakla.

Pvc prozori kuća

Pvc prozori imaju povoljne cene u odnosu na period od pre 15-ak godina kada su se pojavili u Srbiji a i značajno su jeftiniji u odnosu na cene u Evropi.

Održavanje pvc prozora podrazumeva samo održavanje redovne higijene i ne zahteva nikakva farbanja ili druge radnje.

Cene pvc prozora imaju širok dijapazon u zavisnosti od kvaliteta profila, okova, stakla, samog kvaliteta izrade I poštovanja svih normi za proizvodnju istog. Cene ne mogu biti univerzalne po kvadratno metro jer struktura same pvc konstrukcije može biti različita: fiksni, jednokrilni, dvokrilni različiti sistemi profila, upotrebljena stakla itd. PVC prozori predstavljaju kapitalnu investiciju za jedan kućni budžet I od njih se očekuje da višestruko isplate njihovu nabavnu vrednost kao I da predstavljaju dugotrajno rešenje.Pogledajte video zapis kako nastaje pvc prozor.PVC stolarija

Nemačka kompanija INOUTIC – pionir u ekstrudiranju PVC profila koja to radi još od davne 1956. godine i MR PVC SISTEM D.O.O. – 100% srpsko preduzeće sa 14 godina iskustva u proizvodnji PVC prozora i vrata od PVC sistema INOUTIC sa ponosom nude 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.
PVC NEMAČKI SISTEMI IZ INOUTIC PORODICE PROFILA


Naši partneri