Aluminijumska stolarija | Beograd

Aluminijumska stolarija je proizvod koji je namenjen zastakljivanju velikih površina koje zahtevaju postojanost, čvrstinu a s druge strane laganu konstrukciju. Elegancija je ono što odlikuje aluminijumsku stolariju i kada se odlučite za nju cena nije ono što treba da bude odlučujući faktor.

Aluminijum je sinonim za finu obradu, preciznost, ekskluzivnost i dobar ukus. Ovde možete birati sisteme s različitim mogućnostima, široku paletu boja i sofisticiranost koja će svakom objektu dati notu luksuza.


Alu stolarija

U izradi aluminijumske stolarije koristimo profile grčkih proizvođača Aluminco i Alumil.

Osnovna podela kod aluminijumske stolarije odnosi se na stolariju sa termičkim mostom tzv. termoprekidom i onu bez njega tzv. hladni aluminijum.

Aluminijumska stolarija sa termoprekidom je namenjena uglavnom za stanove i objekte koji zahtevaju termčku izolovanost.

Hladni aluminijum je namenjen za pregrade, unutrašnu stolariju ili za elemente gde termička izolovanost nije primarna funkcija već čvrstina i postojanost.

SISTEMI SA TERMOPREKIDOM

Alu stolarija AL-520

Aluminco AL 520 – Je idealan termo izolacioni sistem za velike otvore. Dostupan je veliki izbor profila koji zadovoljavaju najviše arhitektonske standarde a pogodan je i za restauracije i za nove projekte. Jedinstvena kombinacija modernog dizajna i više finkcionalnosti. Termo izolacioni sistem visokih performansi za zahtevne konstrukcije, nudi apsolutnu sigurnost uz primenu perimetričkog zabravljivanja. Ovo je sistem za okretno nagibno otvaranje. Poseduje vodootporne i hermetičke penaste EPDM zaptivke za apsolutnu nepropustljivost.

 • Širina krila 73 mm
 • Širina štoka 65 mm
 • Zastakljivanje do 52 mmm
 • Uf – 2.0-2.4 W/(m2K)


Alu stolarija AL-450

Aluminco AL450 – Ovaj sistem profila odlikuje pažljivo izabran dizajn kao i idealan odnos kvalitet-cena kod sistema sa termoprekidom.

AL450 je kompletna serija za konstrukcije srednjih i malih dimenzija koja je pogodna za okretno nagibno otvaranje. Poseduje moderan dizajn, obuhvata više arhitektonskih rešenja i nudi izbor proizvodih opcija.

Mogu se kombinovati različite boje a zbog svog dizajna daje najbolji komercijalni efekat kod termoizolacionih sistema. Ovo je sistem za okretno nagibno otvaranje.

 • Širina krila 70 mm
 • Širina štoka 67mm
 • Zastakljivanje do 52 mm
 • Uf – 2.0-2.4 W/(m2K)


Alu stolarija AL-570

Aluminco AL570 Dynamic – Vrunska tehnologija apsolutne izolacije i uštede energije. Jedinstvena kombinacija visokih performansi i termoizolacije sa poliamidima od 24 mm. Muilti point sistem zabravljivanja, visok nivo zvučne I termo izolacije garantuju savršen kvalitet, funkcionalnost i značajnu uštedu enerije.

Alu stolarija AL-570 plus

AL 570 ima svoju dopunjenu verziju tzv. AL570 Dynamic Plus koji je inovativan visoko ocenjen toplotno izolacioni sistem a zbog svojih poboljšanih termičkih karakteristika idealan za oblasti sa ekstremnim vremenskim uslovima. Zahvaljujući debljini profila i poliamidu od 34 mm pogodan je za sve vrte velikih otvora.

Aluminco AL570 Dynamic Plus kombinuje jedinstveni dizajn sa estetskim kvalitetom, pružajući veliki broj mogućih rešenja zahvaljujući polamidu od 34 mm i neograničenom broju profila kojima se definišu različitekonstrukcije. Multi point sistem zabravljivanja, visok nivo zvučne i termo izolacije garantuju savršen kvalitet, funkcionalnost i značajnu uštedu energije. Ovo je sistem za okretno nagibno otvaranje.

Dynamic Dynamic Plus
Širina krila 85 mm 95 mm
Širina štoka 42 mm 94.5 mm
Zastakljivanje do 42 mm 52 mm
Uf – 1,4 W/(m2K)

Alu stolarija M11500

ALUMIL M11500 je sistem aluminijumskih profila sa termoprekidom pogodan za prozore, vrata, ulazna vrata. Odlikuje ga visok nivo termičke izolovanosti.

KARAKTERISTIKE PROFILA

 • Dubina rama 76,5 mm
 • Dubina krila 84 mm
 • Zastakljivanje do 64 mm
 • Uf od 1,58 do 2,12 W/m2k


SISTEMI BEZ TERMIČKOG PREKIDA

Alu stolarija AL 510/540

Aluminco Al 510/540 je hladni aluminijumski sistem. Najširu primenu ima za poslovne objekte, unutrašnje fiksne pregrade i pregradna vrata. Pogodan je za zatvaranje velikih pozicija. Pruža savršenu estetsku sliku kako na novim tako i u restauraciji postojećih objekata.

Tehničke karakteristike:

 • širina štoka 57mm
 • najmanja širina krila 50mm
 • zastakljivanje do 37mmPVC stolarija

Nemačka kompanija INOUTIC – pionir u ekstrudiranju PVC profila koja to radi još od davne 1956. godine i MR PVC SISTEM D.O.O. – 100% srpsko preduzeće sa 14 godina iskustva u proizvodnji PVC prozora i vrata od PVC sistema INOUTIC sa ponosom nude 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.
PVC NEMAČKI SISTEMI IZ INOUTIC PORODICE PROFILA


Naši partneri