Klizni i harmo PVC/Alu sistemi

Klizni i harmo PVC/Alu sistemi

1. Nagibno-klizni sistem – PSK PORTAL

Nagibno-klizni sistem – PSK PORTAL

Najzastupljeniji klizni sistem u Srbiji sa odličnim karakteristikama kako u PVC tako i u aluminijumskim sistemima. Pruža odlično dihtovanje i sigurnost vašeg doma. Poznat je i kao KOMBI-SISTEM.

 


2. Podizno-klizni sistemi

Aluminijumski sistemi:

Podizno-klizni sistem - Alumil S560 SMARTIA

Podizno-klizni sistem – Alumil S560 SMARTIA
Alumil S560 SMARTIA je jedan od robustnijih toplotno izolovanih sistema sa visokim tehničkim performansama i fleksibilnošću. Ovaj aluminijumski sistem je pogodan za zatvaranje većih otvora uz toplotnu izolaciju Uf=2,2-5,9 W/m2K. Minimalna širina preklapanja krila od 49mm obezbedjuje maksimalan prodor prirodne svetlosti. Inoks šine i podizno-klizni mehanizam omogućavaju jednostavno i glatko klizanje krila. Pruža povećanu statičku stabilnost u slučaju teških vremenskih uslova.

Podizno-klizni sistem - Alumil S560 SMARTIA
Podizno-klizni sistem - Alumil S560 SMARTIA
Podizno-klizni sistem - Alumil S560 SMARTIA

Podizno-klizni sistem - Aluminco AL250

Podizno-klizni sistem – Aluminco AL250
Sistem Aluminco AL 250 sa svojim neponovljivim i inovativnim dizajnom pogodan je za široke otvore (do 10m širine). Ispunjava sve zahteve arhitektonskih projekata. Nudi maksimalnu bezbednost uz nosivost do 400kg po krilu.


PVC sistemi:

Podizno-klizni sistem PVC – KBE PremiDoor 76

Podizno-klizni sistem PVC - KBE PremiDoor 76

Podizno-klizni sistem PVC – KBE PremiDoor 76 – pogodan da vašu dnevnu sobu pretvori u svetlu sunčanu baštu. Odlična izolacija Uf=1,4W/m2K. Velika stabilnost, otpornost od vetra, lakoća upravljanja sa minimalnim naporom. Pojedinačni elementi sistema PremiDoor 76 se mogu proizvesti do 2,60m visine i do maksimalne širine od 6,50m. Impresivnih 16,9m2 po elementu. Dostupan je u standardnoj beloj boji, kao i u drugim nijansama i drvo dekoru koje se izradjuju na zahtev kupca.

PremiDoor

PremiDoor sistem može parirati savremenim aluminijumskim sistemima postavkom aluminijumske obloge sa spoljašnje strane uz isti vizuelni efekat, ali sa boljim U vrednostima od alu stolarije. Ovaj sistem nosi naziv PremiDoor 76 AluClip i može se praviti u maksimalnoj visini od 2,40m i sirini od 6,50m. Predstavlja odličan izbor u situacijama gde spoljašnjost objekta zahteva određeni izgled, jer je alu oblogu moguće plastificirati u velikom broju tonova po Ral karti.

PremiDoor 76 AluClip
PremiDoor 76 AluClip u beloj boji sa antracit alu oblogom

3. Klasični klizni sistemi – Aluminijum

Aluminijumski sistemi:

Alumil M900 COMFORT

Alumil M900 COMFORT je termički neizolovan sistem. Predstavlja ekonomično rešenje za zastakljivanje malih prostora kao što su terase i prostorije kojima nije potrebna termika. U zavisnosti od širine prostora na koji se ugradjuje može biti izradjen u varijanti od dva ili tri klizna krila (dvošinski ili trošinski profil štoka), sa jednostrukim ili dvostrukim staklom i nosivošću po krilu do 80kg. Dubina krila je 28mm.


Alumil M9200 COMFORT

Alumil M9200 COMFORT je takođe termički neizolovan sistem zaobljenih linija. Pogodan je za zastakljivanje srednjih i većih površina, kao što su tremovi, bašte restorana, hotela kojima ne treba termo izolacija već zaštita od spoljašnjih uticaja kiše, vetra… Može biti izradjen u varijanti od dva ili tri klizna krila sa ograničenom težinom po krilu (do 120kg). Kod ovog profila dubina krila je 38mm.


Alumil S350 SMARTIA

Alumil S350 SMARTIA predstavlja termički izolovan klizni sistem. Moderne ravne linije i minimalno vidljiv ram obezbeđuju povećanje prirodne svetlosti. Elegantan dizajn odgovara zahtevima savremenih arhitektonskih trendova. Izuzetna energetska efikasnost profila doprinosi većoj uštedi objekta. Dubina krila je 35mm, a nosivost po krilu do 180kg.


PVC sistemi:

KBE PREMILINE

KBE PREMILINE je klizni sistem koji karakteriše tiho rukovanje. Pogodan je za zastakljivanje terasa, unutrašnje pregradjivanje prostorija. Sa visokim nivoom statičnosti konstrukcije pruža i visok stepen sigurnosti. Može se praviti u kombinaciji sa fiksnim nadsvetlima. Ovaj sistem ima dihtovanje na četkice i primenjuje se na objektima gde termika nije presudan faktor.


4. Harmonika sistem

Harmonika sistem

Dizajniran i razvijen da obuhvati sve zahteve zatvaranja velikih otvora kako u stambenim tako i u poslovnim prostorima. Može se raditi u aluminijumskim i PVC sistemima. Sva krila mogu biti skupljena u jedan kraj otvora da bi zauzeli što manje prostora. Idealan za transparentnost, harmonično vezujući unutrašnji i spoljašnji prostor.


Klizni sistemi


PVC stolarija

MR PVC SISTEM D.O.O. sa ponosom nudi 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.

Naši partneri