Ulazna vrata | Beograd

Ulazna vrata

Ulazna ALU i PVC vrata

Ulazna vrata

Ulazna PVC vrata su napravljena od najkvalitetnih pvc profila , otpornih na UV-zračenja okovana sigurnosnom petozatvornom bravom I velikim odgovarajućim šarkama nosivosti 150 kg po šarci (uglavnom se stavlja 3 po krilu). PVC vrata odlikuje dobra termoizolacija ali se ne preporučuje za mesta koja su dužim delom dana izložena uticaju sunca.

Aluminijumska ulazna vrata mogu biti sa i bez termoprekida u zavisnosti da li je termoizolacija neophodan uslov. Ulazna vrata a termprekidom su vrata koja imaju odličnu termičku izolaciju a u isto vreme ih odlikuje čvrstina I postojanost te se ona preporučuju kod otvora većih površina i kod onih koja su dobar deo dana izložena uticaju sunčeve toplote. Ulazna vrata bez termoprekida su najčešće namenjena kod ulaza u zgrade gde termoizolacija nije neophodna a cena je znatno povoljnija.

Ulazna vrata proizvode se u jednokrilnoj i dvokrilnoj varijanti. Kod PVC vrata ona mogu biti bela i u različitim bojama drvo dekora (mahagoni, hrast, orah) a kod aluminijumskih vrata profili se mogu plastificrati u različite boje po RAL karti.

Ulazna vrata

Jednokrilna ALU i PVC vrata

Optimalne dimenzije jednokrilnih vrata su širine od 700 do 1100 mm i visine od 2000 do 2100 mm. Za izgled jednokrilnih ALU i PVC vrata kod nas postoji veliki izbor ukrasnih panela koje takođe možete videti na našem sajtu Ili na sajtovima naših dobavljača, ali ih isto tako možete i sami konstruisati sa dosta varijacija u izgledu koje vam omogućava kombinovanje stakala, lajsni u staklima, belog panela kao i kombinovanje postavki T prečki u istim.

Dvokrilna PVC i ALU vrata

Optimalne dimenzije dvokrilnih vrata su širine od 1200 do 1800 mm sa pomoćnim krilom, i od 1800 do 2000 mm sa mogućnošću dva ista krila. Kao i kod jednokrilnih PVC i ALU vrata i za varijantu dvokrilnih možete izabrati odgovarajući ukrasni panel, ili da ih sami uz našu sugestiju projektujete a naši stručni majstori će Vašu želju i zamisao sprovesti u delo.


Ulazna vrata

KBE 70 CL ulazna vrata

Ulazna vrata iz ove serije spadaju u seriju ekonomskih profila gde uz povoljnu cenu dobijate značajno kvalitetan proizvod. Profil krila je četvorokomorni ojačan čelikom debljine 2mm, u uglovima krila postoje zavarive spojnice koje daju čvrstinu celom krilu I onemogućavaju “uvijanje” krila, postoji mogućnost dodavanja aluminijimske okapnice na krilu sa dodatnim dihtovanjem koja sprecava produvavanje kao I prodor vode I prljavštine kroz aluminijuski prag.

Sistemom 70 CL se garantuje visoka toplotna izolacija koja se dobija uskim profilima I dubinom ugradnje 70 mm. Odpornost na vremenske prilike, propusnost vetra kao i klasa zaptivanja daju sigurnost kod svih vremenskih uslova.

Ulazna vrata se mogu praviti kao jednokrilna ili dvokrilna, u beloj boji kao I u bojama drvo dekora: zlatni hrast (golden oak) I orah (nuss baum). Postoji mogucnost izbora raznih ukrasnih PVC panela.

PVC profili su napravljeni iskljucivo uz upotrebu stabilizatora, bez olova I mogu se u potpunosti reciklirati.

Za parametre zvučne I toplotne izolacije izabrane kombinacije možete kontaktirate naše prodavce koji će na ovlašćenom program dobavljača izračunati ove vrednosti.

Glavne karakteristike:

  • Dubina ugradnje 70 mm
  • Klasican, pravolinijski dizajn
  • Paket stakla do 42 mm
  • Veliki izbor boja I dekora
  • Greenline-upotreba stabilizatora bez olova u svezem materijalu
  • Podlozno reciklazi

Preuzmi dokument Preuzmite katalog u pdf formatu


PVC stolarija

Nemačka kompanija INOUTIC – pionir u ekstrudiranju PVC profila koja to radi još od davne 1956. godine i MR PVC SISTEM D.O.O. – 100% srpsko preduzeće sa 14 godina iskustva u proizvodnji PVC prozora i vrata od PVC sistema INOUTIC sa ponosom nude 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.
PVC NEMAČKI SISTEMI IZ INOUTIC PORODICE PROFILA


Naši partneri